Carselexy

CarSelexy

CarSelexy dealer Autobedrijf Ambergen

Een nieuwe auto rijden is natuurlijk heerlijk, maar wel prijzig. Dit is waar CarSelexy uitkomst biedt. Wij hebben uitsluitend jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden in de aanbieding.

 

De voordelen van een CarSelexy auto van Autobedrijf Ambergen

Bij ons als CarSelexy dealer vindt u jong-gebruikte occasions van maximaal 2 jaar oud. Rijden in een CarSelexy auto geeft u het gevoel van rijden in een nieuwe auto tegen een veel scherpere prijs. En omdat wij auto’s van alle merken leveren, is ons aanbod zeer divers en is de keuze groot! Alleen maar voordelen dus.

Bekijk hier het totale aanbod van Carselexy-auto’s!

Praktisch nieuwe auto's
Lage kilometerstand
Geen lange levertijden
Volop keuze
Goedkoper dan een nieuwe

Breed aanbod
Vaak zijn de aangeboden auto’s met het Carselexylabel zelfs niet ouder dan 12 maanden. Omdat we niet gebonden zijn aan één specifiek merk, kunnen we met CarSelexy onze klanten een complete range voertuigen aanbieden van louter populaire automerken, tegen de beste condities en, niet onbelangrijk, een goede (fabrieks)garantie.

Kwaliteit voor zakelijke en particuliere klant
De aangeboden auto’s van het CarSelexy-label worden door professionele inkopers in heel Europa geselecteerd, gecontroleerd en aangekocht. Vervolgens worden ze in Nederland door de RDW gekeurd. Kwaliteit, prijs en voordeel staan hierbij altijd voorop. Zo is voor de zakelijke koper bijvoorbeeld de BTW aftrekbaar, waardoor de auto ook zakelijk interessant is. Daarnaast wordt bij de auto altijd een Nederlands instructieboekje geleverd.

Uitgebreide keuze

CarSelexy is een relatief nieuw merk dat staat voor Europese kwaliteitsoccasions, niet ouder dan 24 maanden en met maximaal 30.000 kilometer op de teller. Als eerste vertegenwoordiger van het merk in de regio Zwolle en Meppel, zijn wij afgelopen tijd enthousiast aan de slag gegaan, waardoor een grote voorraad kwaliteitsoccasions vandaag al in onze showroom te bewonderen is.

Compleet pakket
CarSelexy biedt kopers een compleet pakket garanties en services aan. Bijvoorbeeld de standaard resterende fabrieksgarantie of een financieringsoplossing via ‘Findio voor Auto’. Deze financiering verloopt rechtstreeks via een grote bank, dus zonder (dure) tussenpersonen. Daardoor is dit een financiering met altijd scherpe tarieven en een heldere afhandeling. Zo maken we het de consument eenvoudig, zowel bij het aanvraagtraject als bij de acceptatie. Maar de koper kan uiteraard ook voor Private Lease en het onderhoud van zijn auto bij ons terecht.

Wat zijn de voordelen van een Carselexy auto?

Vaak zijn de aangeboden auto’s met het Carselexylabel zelfs niet ouder dan 12 maanden. Omdat we niet gebonden zijn aan één specifiek merk, kunnen we met CarSelexy onze klanten een complete range voertuigen aanbieden van louter populaire automerken, tegen de beste condities en, niet onbelangrijk, een goede (fabrieks)garantie.

Behoud je fabrieksgarantie op een Carselexy auto?

Ja. Alle fabrieksgaranties of merkgaranties gelden ook voor een Carselexy auto. Maximale zekerheid dus!

Is een Carselexy auto ook geschikt voor de zakelijke rijder?

Zeker! Zo is voor de zakelijke koper bijvoorbeeld de BTW aftrekbaar, waardoor de auto ook zakelijk interessant is om in te zetten. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de zakelijke inzet van een Carselexy auto.